fbpx
Trouwen bij de Botanische Tuinen in Utrecht - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij de Botanische Tuinen in Utrecht

Tot Edwin & Aagje mij contacteerden, had ik geen idee dat je bij de Botanische Tuinen in Utrecht kon trouwen. Omdat het onderdeel is van de Universiteit, had ik niet verwacht dat het een officiële trouwlocatie is. Toch wel. En een hele mooie.

Ik begon bij Aagje in Dalfsen, waar ze zich klaarmaakte bij haar familie. Dit is één van mijn fijnste momenten op een bruiloft. De stilte voor de storm, intieme momenten en opbouwen van de zenuwen. Dit keer was de familie van Aagje nerveuzer dan de bruid zelf.

First look en fotoshoot in de Botanische Tuinen Utrecht

Edwin stond Aagje op te wachten op ‘hun’ plekje naast de tuinen. Op dit bankje hadden ze hun eerste date, voordat ze samen de tuinen in zouden gaan. Na een heerlijk lief moment samen, doken we de tuinen in. Ik voelde me als een kind tijdens kerstmis, want er waren zóveel mooie plekjes. Het licht was ook perfect, dus ik had nog wel uren door kunnen gaan. Bloemen, kleuren, landschappen. Prachtig!

Ceremonie in de kas

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie, die plaatsvond in een omgebouwde kas. Omringd door enorme planten, was de ruimte heerlijk groen en natuurlijk. Een plek die perfect bij het koppel paste. Ze deden geloften, een prachtig ja-woord en de babs deed het fantastisch.

Receptie en rondleiding

Na de ceremonie was de receptie. De taart was overheerlijk en na de groepsfoto was er een rondleiding gepland. Doordat de gasten een gemixt gezelschap waren van verschillende nationaliteiten, waren er 3 groepen. Twee Nederlandse en één Engelssprekende. Super geregeld! En de tour vond plaats na sluitingstijd, dus iedereen kon genieten van al het moois zonder andere mensen. Fantastisch.

Na de receptie was het buffet, uiteraard gemaakt van verse producten en veel vegetarisch, passend bij de locatie. Toen kwamen de stukjes en speeches, afgesloten met een passende toast met shotjes.

Trouwen bij de Botanische Tuinen in Utrecht is zeker aan te raden wanneer je houdt van natuur en intimiteit, een prachtige plek!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!