fbpx
Trouwen bij De IJzeren Man in Vught - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij De IJzeren Man in Vught

Op 16 juli trouwden Mitchell & Ilse. Een rare tijd in 2020 waarin alles tijdelijk weer even corona-maatregel vrij was. Afgezien van een maximaal aantal van 30 man, kon eigenlijk alles weer. Misschien was het juist daarom wel zo’n fantastische dag. De sfeer, de locatie en de mensen waren allemaal top. Ik heb genoten.

We begonnen de dag bij Mitch zijn ouders waar hij zich klaarmaakte. Daarna reed ik door naar het huis van Mitch & Ilse waar de bruid zich klaarmaakte samen met haar moeder. Een heerlijk rustig en intieme ochtend, fijn om zo op te kunnen starten. De twee gingen voor een Amerikaanse gewoonte door elkaar pas te zien bij het altaar. Geen oud-Hollands ophaalmomentje dus. Ik vond het stiekem wel erg leuk en bijzonder, het maakt het allemaal nog extra spannend!

Trouwceremonie bij De IJzeren Man

Door naar Vught! Bij de gave locatie De IJzeren Man stond Mitch al op zijn bruid te wachten. Het was fantastisch aangekleed door To the moon and back Weddingplanner & styling, bizar hoeveel sfeer wat extra accessoires kunnen maken! De tent was geen eerste keuze, maar er werd regen voorspeld. Achteraf was het alleen maar goed, het maakte alles een stuk intiemer.

Trouwfoto’s in hartje Den Bosch

Aangezien Den Bosch ‘hun’ stad is, was het een gemakkelijke keuze om hier de reportage te schieten. We parkeerden in de St.-Jan garage en liepen van daaruit naar boven. In juni en juli zijn bomen op zijn groenst, hierdoor leven alle foto’s helemaal op. Zelfs met een bewolkte dag zoals deze. We wilden niet te lang weg zijn van de gasten, dus we hielden het kort. Na een uurtje hadden we een prachtig diverse reportage op een eigenlijk heel kleine locatie!

Receptie en het feest

Toen we terugkwamen ging de receptie van start. Taart, drank en heel veel gesprekken, precies zoals een receptie hoort te zijn! Naast IJM lag een random kano. We grepen onze kans om Mitch & Ilse letterlijk in het huwelijksbootje te laten stappen. Hij kwam stiekem maar 2 meter van de kant, maar voor een optimale illusie dook ik zelf het water in. Lijkt alsof ze midden op het meer liggen, toch? 😉
Daarna kwamen de boxen en de barbecue naar buiten waarmee de avond begon. Toen de zon ook nog besloot door te breken, was de dag compleet. Er werd afgesloten met een heerlijk Brabants feestje. Iedereen was hier blijkbaar hard aan toe na al die maanden lockdown, want iedereen dook direct de dansvloer op. Genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!