fbpx

Trouwen bij herberg & restaurant De Lingehoeve

Op 9 september 2019 trouwden Peterjan & Liezeke. De ochtend begon in het kleine dorpje Giessenburg, waar PJ en Liezeke zich apart klaar aan het maken waren, beiden in het ouderlijk huis. Ouders waren aanwezig, maar verder was het heerlijk rustig. PJ haalde daarna Liezeke op met zijn knalrode Mustang, waarna we direct begonnen aan de reportage. We crossten de gehele omgeving door op zoek naar bijzondere plekjes. Daardoor duurde het maar liefst 3 uur, de langste reportage die ik ooit heb geschoten. Maar het was zo fijn, omdat we totaal geen tijdstress hadden en alle plekjes net zo mooi waren als we ons hadden voorgesteld!

Trouwceremonie bij De Lingehoeve

Na de reportage reden we door naar herberg & restaurant De Lingehoeve. Een schattige, sfeervolle locatie die perfect bij het bruidspaar paste. Bij aankomst hadden de gasten vlaggetjes als gastenboek beschreven en stonden hiermee te zwaaien. Een superleuk idee om het saaie gastenboek iets specialer te maken! In het torenkamertje vond de ceremonie plaats. Aangezien PJ & Liezeke hardcore schaatsers zijn, werden de ringen door een neefje en nichtje met een schaats aangegeven, zo leuk! Verder was het simpel en snel, omdat de belangrijkste ceremonie ’s avonds in de kerk zou plaatsvinden.

Na de ceremonie stond er een prachtige (en erg lekkere) taart op ons te wachten. Het traditioneel voeren ging niet echt soepel, waar ik als fotografe dan weer extra van geniet. Daarna genoten we van de zon, maakten we de portretten met alle gasten en schoven we daarna aan het diner. Er hing een heerlijke sfeer en het personeel van De Lingehoeve was top, zeker een aanrader!

Trouwfeest in restaurant De Kampanje in Hardinxveld

Na het eten vertrokken we met zijn allen terug naar Giessenburg. In de prachtige Hervormde kerk vond de tweede trouwceremonie van de dag plaats. Hij zat tot de nok toe vol met gasten, het was heel bijzonder om zoveel mensen bij elkaar te zien. Na de ceremonie stonden alle mensen in een erehaag met witte en rode ballonnen te zwaaien, wat een heel gaaf beeld gaf.

Na de ceremonie vertrokken we naar restaurant De Kampanje in Hardinxveld voor het trouwfeest. Een ruime, sfeervolle zaal waar je een mooi knalfeest kunt geven. Helaas was ik daar niet meer bij, maar de sfeer zat er in ieder geval al goed in! Ik heb genoten van deze dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!