fbpx
Trouwen bij Het Witte Kasteel - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij Het Witte Kasteel

14 oktober was een prachtige herfstdag waarop Guido & Jeannette trouwden bij Het Witte Kasteel. Ze maakten zich samen thuis klaar en hoefden hier geen foto’s van, dus ik ontmoette ze bij de trouwlocatie zelf. Na een laatste peuk gingen we direct aan de slag met de reportage voordat de gasten kwamen. De oprijlaan was fantastisch mooi door de mooie herfstkleuren. Het Witte Kasteel knalde eruit!

Trouwen bij Het Witte Kasteel

De gasten werden ontvangen in het Koetshuis. Het was nog een beetje fris, maar de zon probeerde er al door te komen. Dus dat beloofde veel goeds. De ceremonie werd geleid door babs Anny en ze maakte het heel gezellig! Guido heeft niks met ringen, dus in plaats daarvan kreeg hij een ’trouw-horloge’, die draagt hij namelijk wel! Ik vond het een topidee, nog nooit gezien.

De ceremoniezaal was prachtig aangekleed door de bloemen van &Mooi. De witte zaal kreeg daardoor iets warms en kleurrijks.

Receptie op het terras

Toen we buitenkwamen was het een stuk aangenamer én de zon liet zich eindelijk zien! Daardoor kon de receptie en borrel lekker plaatsvinden op het terras. De sweet table zag er fantastisch kleurrijk uit én smaakte onwijs lekker.

Verder werd er lekker gekletst en gegeten. Toen het donker begon te worden, verplaatsten we ons naar binnen. Als diner hadden ze een walking diner geregeld, dus allemaal kleine hapjes die gedurende de hele avond werden uitgeserveerd. Hier fotografeerde ik nog wat van en toen was mijn dag alweer voorbij. Genoten!

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft? Check mijn tarieven of we een match zijn!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!