fbpx
Trouwen bij Oranjerie Hydepark - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij Oranjerie Hydepark

Soms kom ik als trouwfotografe op een locatie waar ik even stil van wordt. Waarbij het nodig is om even te blijven staan en alles op te nemen. Oranjerie Hydepark is zo’n locatie. Wanneer je de parkeerplaats op rijdt, zie je wel al heel veel mooi bijgehouden groen. Maar wanneer je dan het landgoed op loopt, valt je mond open. Eric & Judith trouwden hier en de hele dag was een plaatje.

De ochtend

‘S ochtends was ik bij Judith, waar zij zich klaarmaakte bij haar ouders. Ze had haar fantastische jurk al uitgehangen, zodat ik daar nog een mooie foto van kon maken. Boven kleedde zij zich aan, poetste nog even snel haar tanden en liep daarna de trap af naar haar broer en vader. Er werden al wat traantjes weggepinkt, dus het beloofde een topdag te worden.

Trouwfoto’s bij het Treekerpunt in Leusden

Ik was zelf niet bekend in de omgeving van Leusden, dus liet de locatie voor de trouwreportage aan hun over. En ze stelden me niet teleur. Het was 3 september, dus de heide stond nog prachtig in bloei en het zachte ochtendlicht maakte het allemaal nog mooier. We hadden er ruim de tijd voor uitgetrokken, dus ik was helemaal gelukkig. Deze locatie is zeker een aanrader!

Trouwen bij Oranjerie Hydepark

Na een korte pitstop bij het ouderlijk huis van Judith voor koffie en een snelle jurkenreiniging vertrokken we naar de Oranjerie. Nogmaals; wát een verbluffend mooie locatie. De foto’s spreken denk ik voor zich. Toen iedereen er was begon de ceremonie in de ruime trouwzaal. De babs werd nog even afgewisseld voor Eric’s zus die een eigen speech deed. Dit kan ik iedereen aanraden in een ceremonie, het maakt het gelijk een heel stuk persoonlijker.

Diner & Receptie

Na een lunch vertrok het hele gezelschap naar de kerk, waar ik het eerste gedeelte nog vast mocht leggen. Daarna had ik even pauze. Na de dienst gingen we weer terug naar de Oranjerie voor een toast, diner en receptie. Er werden nog een aantal speeches gegeven, wat het diner nog intiemer maakte. Ik sloot af met het aansnijden van de taart en ging met een grote glimlach naar huis.

Mocht je nog op zoek zijn naar een trouwlocatie die écht indruk maakt en waar alles klopt, dan raad ik Oranjerie Hydepark zeker aan voor je bruiloft. Echt top!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!