fbpx
Trouwen bij Slot Oostende in Goes - Angela de Baat Fotografie

Trouwen bij Slot Oostende in Goes

Deze bruiloft was heel speciaal voor mij. In de vierde en vijfde klas zat ik bij Hidde in de klas en gingen we heel veel met elkaar om. Daar heb ik ook de liefde tussen hem en Bianca zien opbloeien. Toen ze mij vorig jaar vroegen om hun bruiloft vast te leggen maakte mijn hart dus een klein sprongetje. Zo bijzonder!

En wat was het een fantastische dag. Ik begon in Papendrecht waar Hidde zich bij zijn ouders klaarmaakte. Hij was pure rust en nuchterheid, precies zoals ik hem ken. Wel was er even een Youtube filmpje nodig bij de stropdas, haha. Bij Bianca waren er iets meer zenuwen. Maar na de lieve first look vielen daar al een hoop van weg.

Fotoreportage op het strand

Wanneer je trouwt in Zeeland, moet je eigenlijk wel foto’s maken op het strand toch? Dat vonden Hidde & Bianca gelukkig ook! We moesten een beetje rennen voor de donkere wolken die ons achtervolgden, maar dat zorgde juist voor extra actie in de foto. Houd ik van. Hiddes pak matchte perfect bij de kleur van de duinen, waardoor het echt perfecte plaatjes zijn geworden. Wel kwamen we er halverwege achter dat de zoom van Biancas jurk nog dichtgenaaid zat. Ze nam daarom als een zeef het halve strand mee, oeps!

Na het strand reden we naar Goes toe. Bij de parkeerplaats was een park, waardoor we nog wat foto’s in het groen konden maken voor de afwisseling.

Trouwen bij Slot Oostende in Goes

Toen we aankwamen bij Slot Oostende stonden alle gasten al te wachten. Ik was er een aantal jaar terug al geweest voor een rondleiding door de brouwerij (het is een bierbrouwerij) dus het was superleuk om het nu in een andere setting te zien. De ceremonie vond plaats in de ruimte bovenin het Slot. Stenen muren, houten balken en de regen die tikte tegen de ramen. Een heerlijk sfeertje vond ik het. Om die sfeer te behouden zette ik mijn flitsen op statieven. Op de camera wordt het altijd iets fletser, prima bij zonlicht of tijdens het feest, maar niet in zo’n warme omgeving.

Receptie en diner

Na de ceremonie verplaatsten we ons naar de kelder, waar de taart klaar stond. Op de tv’s ‘brandde’ een haardje en de lichten waren gedimd, super gezellig! De groepsfoto’s maakten we buiten tussen de buien door. De medewerkers van het slot hadden ondertussen de ceremoniezaal omgebouwd voor het diner. Twee lange tafels met mooie decoratie en een uitgeserveerd 3-gangen diner.

Tussen de gangen door waren er meerdere speeches, maar die van Hiddes broer spant toch echt de troon. Hidde moest zijn overhemd afgeven en zijn broer begon de armen en rugveld eruit te knippen tot er een vodje overbleef. Die moest Hidde weer aandoen en zijn gilet eroverheen en de juiste onderdelen bleven te zien. Dit alles was volgens broer perfect zodat je nooit meer hoefde te strijken. Geniaal! Andere broer en papa lieten toen zien dat zij er precies zo een aanhadden en ik hield het niet meer. In 6 jaar trouwfotografie had ik dit nog nooit gezien!

Een fijn feestje

Na het diner werd de ruimte weer omgebouwd, dit keer voor het feest. Een dj kwam tevoorschijn en lampen gingen aan. De familie van Bianca hadden een prachtig optreden ingestudeerd van Grease, inclusief kostuums. Nailed it! Daarna opende het bruidspaar de dansvloer met een A-klasse dans, toppertjes. Ik deed nog aardig wat dansjes mee voordat ik mijn camera weglegde.

Deze bruiloft zal ik niet snel vergeten. Wat een lieve mensen en fijne vibe, genoten van elk moment!

Ga jij ook trouwen in Slot Oostende? Ik leg het graag voor je vast! Neem gerust contact op om mijn beschikbaarheid te checken.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!