fbpx
Trouwfeest bij Beachclub Nu - Angela de Baat Fotografie

Trouwfeest bij Beachclub Nu

Voor de bruiloft van Rick & Nienke op 13 mei mocht ik afreizen naar het Oosten van het land, naar Dronten. Een omgeving waar ik nog niet eerder was geweest, en dat vind ik altijd juist zo leuk. Nieuwe plekken ontdekken is fantastisch, zeker toen we eindigden bij Beachclub Nu! Ik startte ’s ochtends bij Rick waar hij zich klaarmaakte en reed daarna door naar Nienke, zo’n 15 minuten verderop. De first look was heel emotioneel, zowel bij het bruidspaar als bij de gasten. Ze waren zó nerveus dat ik smolt achter mijn camera. Wat heb ik toch een heerlijke baan.

Trouwfoto’s in Kampen

Direct daarna vertrokken we richting het centrum van Kampen. Het park stond prachtig in bloei en was heerlijk rustig, dus we hadden vrij spel om de foto’s te maken. Eerst nog onwennig, zoals zo’n beetje elk bruidspaar, maar na 10 minuten hadden ze de smaak te pakken. Op zo’n dag is het ook totaal niet erg als je continu mag knuffelen en kussen, dus zo’n fotoshoot valt reuze mee.

Na het park liepen we door naar een centrale kerk, waar we nog wat prachtige foto’s mochten maken. Ik promoveerde de chauffeur tot flitserstatief en kon daardoor nog een fantastische plaat maken met een grote kroonluchter. Zo. Gaaf!

We sloten af bij één van de stadspoorten, waar de zon nog even magisch tevoorschijn kwam. Ik ben blij.

Ceremonie in het gemeentehuis van Dronten

Voor de ceremonie hielden ze het simpel. De kerkelijke ceremonie ’s avonds was voor hen belangrijker, dus die van de gemeente hoefde niet op een speciale locatie. Gewoon in het gemeentehuis van Dronten. Rick maakte het nog wel persoonlijk door een kaarsje aan te steken voor zijn moeder. Ook mochten het neefje en nichtje met de hamer slaan. Met kleine aanpassingen kun je een simpele ceremonie al een stuk persoonlijker maken!

Een relaxte receptie

Na de ceremonie reden we door naar een lokale hondenschool waar ze hun receptie en diner hadden geregeld. Een plek die me enorm verraste. Ik verwachtte een kantine, maar we liepen een super sfeervolle zaal in die perfect bij het bruidspaar paste. We aten zelfgebakken taarten, het bruidspaar moest huilen van het lachen tijdens de stukjes en we sloten af met verse pizza. Ze hadden een foodtruck geregeld van Pizza met Pazzi en het was zó lekker. Normaal ben ik geen enorme pizzafan, maar hierbij heb ik mezelf goed misselijk gegeten. Zeker een aanrader!

Kerkdienst

Na het diner reden we door naar de plaatselijke kerk waar voor hun het belangrijkste onderdeel van de dag plaatsvond; de kerkdienst. Hij was volledig afgeladen en de ceremonie was perfect. Je voelde liefde en emotie door de hele zaal. Ik ben zelf niet gelovig, maar zulke diensten blijven indrukwekkend.

Trouwfeest bij Beachclub Nu

Na de dienst was het tijd voor feest! Ik was al voorop gereden en zag toen ik aankwam een fantastische zonsondergang. Dus ik bleef in positie staan tot het bruidspaar in hun trouwauto langsreed. Bam! Ik vind het zo’n gave foto geworden! We maakten daarna met zijn drieën nog wat foto’s bij het meer, een moment stilte en rust waar ze even aan toe waren.

Eenmaal bijgekomen gingen we naar binnen, waar ze een knallende openingsdans deden. De sfeer bij Beachclub Nu is fantastisch. Het voelde echt als een exclusieve plek en het dak ding eraf. Ik mocht nog een extra uur blijven om meer foto’s te maken. Vind ik heeel leuk, want hoe later de avond, hoe leuker de foto’s. De beelden spreken voor zich!

Zoek jij nog een trouwfotograaf in de omgeving van Kampen/Dronten? Ik kom graag nog een keer die kant op! Bekijk mijn tarieven.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!