fbpx
Trouwfeest bij Vessel 11 in Rotterdam - Angela de baat Fotografie

Trouwfeest bij Vessel 11 in Rotterdam

Als je Rotterdam een beetje kent, is Vessel 11 een bekend begrip. Het knalrode schip in de Wijnhaven trekt snel de aandacht en ligt heerlijk centraal in het Centrum. Jessy & Fleur vierden hier hun trouwfeest en het was echt fantastisch. De iets alternatievere stijl paste perfect bij hun en zorgde voor een topsfeertje.

Officieel gingen ze pas in 2024 trouwen, maar ze wilden van tevoren graag een feest geven. Niet echt een bruiloft, maar dineren en feesten met vrienden en familie. Count me in! Op 9 september rond 4 uur ’s middags kwam ik aan op het schip waar Jessy & Fleur al zaten te wachten. Het was bloedheet, dus Fleur had een waaier meegenomen die goed van pas kwam. Een half uurtje later kwamen de gasten binnen.

Na een korte speech van Jessy werd het buffet geopend. Er stond een kok op het schip te bbq-en en verder waren er veel vega opties. Ik mocht heerlijk mee-eten, dus ik was blij!

Loveshoot in de Haven van Rotterdam

Toen de zon onderging, riep ik Jessy & Fleur even mee naar buiten voor een korte loveshoot. Het mocht dan misschien niet echt hun trouwdag zijn, maar een paar foto’s zijn toch wel een must! In 15 minuten liepen we over de kade en het schip, waar we verschillende foto’s maakten tijdens zonsondergang.

Trouwfeest bij Vessel 11 in Rotterdam

Toen we terugkwamen werd het toetje geserveerd en werden er wat speeches gehouden door familie en vrienden. Het was nog een heerlijke nazomeravond, dus iedereen bleef lekker op het dek. Pas na de speeches verplaatsten we ons naar de kelder van het schip. Hier zit een ruimte als een kleine club en de dj stond klaar. De sfeer was heerlijk en de drankjes kwamen naar buiten. Het was er beneden snikheet, maar als je blijft dansen voel je hier niks van haha!

Na een uurtje van het feest te hebben gefotografeerd, was mijn avond klaar. Eigenlijk super jammer, want de dag erna zag ik dat ze later nog in het water waren gesprongen in hun mooie kleding. Dat had ik zo graag willen vastleggen! Dus als iemand ooit in de Wijnhaven wilt springen, bel mij maar even!

Ga je een feest geven bij Vessel 11? Ik leg het graag voor je vast!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!