fbpx
Trouwfoto's in hartje Utrecht - Angela de Baat Fotografie

Trouwfoto’s in hartje Utrecht

Marc & Hans trouwden op 09-09 bij Bistro Belle in Oud-Zuilen en ik mocht erbij zijn. Ze maakten zich samen klaar in hun appartement in hartje Utrecht en daar ontmoette ik hen voor nog wat laatste getting ready foto’s. Daarna reden we naar de oude binnenstad om op ons gemak de reportage te fotograferen.

Trouwreportage in de binnenstad van Utrecht

We startten met een privéconcert van Hans, die graag een foto wilde met zijn (prachtige) saxofoon. Zo mag de dag wel vaker beginnen! We parkeerden aan de gracht en liepen vanaf daar door de oude straten naar de Dom. Met Buienradar in de hand, want er was een hoop regen voorspelt. Uiteindelijk kwam het allemaal perfect uit en waren we al onder de gewelven toen het begon te hozen. We hoopten op een regenboog, maar die hebben we helaas niet meer gezien.

Ceremonie bij Bistro Belle

We reden door naar Oud-Zuilen, waar alle gasten al stonden te wachten. Ze wilden eigenlijk buiten trouwen, maar door het weer moest het helaas toch binnen. En dat was eigenlijk een beetje te krap. Maar knus was het zeker wel. Het grootste gedeelte van de ceremonie werd gedaan door een goede vriend, waardoor alles heel persoonlijk was. Er werd gelachen en tranen weggeslikt en alles klopte. Zeker toen de regen tegen de ramen begon te tikken. Het gevoel wat je van het Hans & Marc kreeg paste hier perfect bij.

Kerkdienst

Na een paar gebakjes en stukjes van de gasten verplaatsten we ons naar de kerk achter de bistro. Een schattig kerkje waar je van buiten weinig van verwacht, maar binnen word je met stomheid geslagen. Het kleurgebruik, de dichte banken en het dikke hout namen je mee in een andere wereld. Zo gaaf! Een aantal vrienden vormden de band en dit maakte alles nog persoonlijker. Moest ook wel, omdat dit natuurlijk geen traditioneel kerkelijk huwelijk was. Maar daarom misschien wel nog mooier.

Trouwreceptie bij The Colour Kitchen in Utrecht

Na de dienst liep ik met Marc & Hans nog even naar Slot Zuylen, die er prachtig bij stond in het zachte licht. Hier maakten we nog wat laatste foto’s en konden zij even bijkomen van alle hectiek. Ik reed daarna gelijk door naar The Colour Kitchen, waar de avondgasten al waren gearriveerd. Ze hadden hier een receptie met walking diner en live muziek, waar ik nog twee uurtjes van mocht meegenieten.

Het mooie aan homohuwelijken is dat op zo’n dag alle soorten liefde wordt gevierd. Iedereen die erbij is steunt het bruidspaar onvoorwaardelijk en dat is voelbaar. Liefde is mooi.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!