fbpx
Trouwfoto's in het Dordtse Wantijpark - Angela de Baat Fotografie

Trouwfoto’s in het Dordtse Wantijpark

Ik ben groot fan van een trouwreportage in Dordrecht. Zeker de oude binnenstad is een grote favoriet van mij. Maar toen Mark & Esra mij vroegen om de trouwfoto’s te maken in het Dordtse Wantijpark, kreeg je mijn glimlach ook even niet van mijn gezicht hoor. Dit park is prachtig aangelegd, heeft veel afwisseling en met een zonnetje erbij krijgt het iets magisch.

Getting ready en first look

Mark & Esra maakten zich allebei klaar in het ouderlijk huis. Gezien dit maar 10 minuutjes uit elkaar lag, ging ik bij allebei even langs voor foto’s. Ze hadden een heerlijk rustige planning voor de dag gemaakt, dus er was dan ook weinig stress te vinden. Behalve bij de ouders natuurlijk ;). De first look was lief en intiem, precies zoals het hoort. Na een shot cafeïne stapten we de auto in richting het Wantijpark.

Trouwreportage in het Wantijpark in Dordrecht

Het was een uurtje of 10, in begin juni. De zon stond daarom nog prachtig laag en was heel zacht. Hierdoor scheen het als een sprookje door de bomen heen. De eerste paar foto’s waren daarom meteen al raak. We hadden in totaal anderhalf uur, dus we konden heerlijk rondlopen en even genieten van de rust. Mark & Esra gingen helemaal in elkaar op, prachtig om te zien!

Trouwfoto's in het Dordtse Wantijpark - Angela de Baat Fotografie

Trouwceremonie in eigen achtertuin

In juni 2020 zaten we vol in de eerste lockdown vanwege het coronavirus. Een volledige ceremonie en receptie op locatie ging dus helaas niet lukken. Gelukkig hadden de ouders van Mark een leegstaand huis, aangezien ze bijna zouden verhuizen. Een perfecte timing, want zo konden ze het alsnog goed vieren met een groep familie en vrienden. Na een stortbui klaarde het op en konden we zelfs buiten zitten en eten, heerlijk! De ceremoniemeesters hadden een krant gemaakt met verhalen over het bruidspaar, ontzettend leuk gedaan.

Het avondeten werd door een catering verzorgd met een hele gave en overheerlijke barbecue.

Corona drive-through felicitaties

Oorspronkelijk hadden Mark & Esra een feest georganiseerd met veel meer gasten. Helaas ging dat natuurlijk niet door, waardoor veel vrienden en familie er niet bij konden zijn. Daar hadden de ceremoniemeesters iets op bedacht, namelijk een drive-through! Tientallen auto’s stonden in de rij om het bruidspaar te feliciteren en zij wisten er niks van af. Heel gaaf gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!