fbpx
Trouwreportage in Woudrichem - Angela de Baat Fotografie

Trouwreportage in Woudrichem

Dat Willem & Petra wisten hoe ze een fantastische bruiloft moesten organiseren, was overduidelijk. Op 2 juli trouwden zij, een dag die mij zeker bij zal blijven! Want ondanks dat de meeste feestlocaties nog gesloten waren, wisten zij er iets prachtigs van te maken.

We begonnen zoals gewoonlijk met het klaarmaken, dit keer was ik alleen bij bruid Petra. Om half 7 ’s ochtends zat ze al met haar haren in de krul, want het zou een drukke dag worden. Ik voelde aardig wat gezonde spanning en dat vind ik stiekem het leukste aan de ochtend. Die sfeer, nerveuze lachjes en koppen koffie zijn heerlijk om mee wakker te worden. Petra had een fantastische jurk met honderden knoopjes, waarvan er eentje opeens tussen de vingers van Zus lag. 10 minuten voor Willem kwam, moesten we hem er met 10-seconden lijm weer op krijgen. Ik hou van die echte momenten!

Trouwreportage in Woudrichem

Ze hadden elkaar ontmoet in Woudrichem en hier speelden zich ook een groot aantal dates af. Logisch dat dit dan ook de locatie werd voor hun reportage. Het was pas 8:30 op een vrijdagochtend, dus het dorp was volledig uitgestorven. Echt genieten. In alle rust de mooiste plekjes zoeken, blijer kun je mij niet maken. We begonnen in het dorpscentrum en reden daarna door naar de strandjes bij restaurant De Stroming. Het was licht bewolkt en daardoor fantastisch zacht licht rondom het water. De rustige sfeer komt perfect over op de foto’s!

Trouwceremonie bij Het Arsenaal in Nieuwpoort

Vanuit Woudrichem reden we door naar Nieuwpoort, waar de gasten al op ons stonden te wachten. In de sfeervolle zaal van Het Arsenaal vond de ceremonie plaats. Het was ontzettend persoonlijk en de knusse locatie gaf een relaxte touch, een mooie ceremonie! Buiten op het terras vond onder een tent de lunch plaats. Hier werd nogmaals even het knoopje gelijmd! Daarna ging het gezelschap door naar de kerk, waar hun tweede ceremonie voltrokken werd. In de tussentijd reed ik naar Sliedrecht om daar bij de drukker de bestanden af te geven voor de bedankkaartjes. Ook dat kan ik namelijk voor jullie regelen!

Receptie in Sliedrecht

Toen ik vanaf de drukker doorreed naar Stoeterij Black Horses in Sliedrecht was ik met stomheid geslagen. Ik wist dat ze een tent en catering zouden regelen, maar dat het er zo fantastisch uit zou zien, had ik nooit gedacht. De eigenaar van de Stoeterij (en vrienden van Petra’s familie) zouden de dag erna zelf een feest geven, dus het bruidspaar mocht gebruik maken van hun aankleding. Om het extra bruilofterig te maken, werden verschillende bloemen/kaarsen en accessoires neergezet en het was bij elkaar een prachtige setting. Omgeven door de groene grasvelden van de Stoeterij en de warme zon was het een receptie-locatie zoals ik nog nooit had gezien.

De klapper van de avond kwam rond een uurtje of 9. Willem heeft als hobby om te vliegen met een paramotor en één van zijn vliegvrienden kwam aangevlogen op de receptie. Willem & Petra wisten hier niks vanaf, dus de blik op hun gezicht was fantastisch. Uiteraard kon Willem zichzelf niet bedwingen en ging hij met zonsondergang nog even de lucht in. Heel gaaf om te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!