fbpx
Winterbruiloft bij De Viersprong in 's Gravenzande - Angela de Baat Fotografie

Winterbruiloft bij De Viersprong in ‘s-Gravenzande

22-02-2022. Ik wist van tevoren al dat deze datum getrouwd ging worden. Van dit soort ‘mooie’ data wordt trouwend Nederland best een beetje gek. En ik had gelijk. Jessie & Roy planden hun gave winterbruiloft op deze datum. Ik begon bij Jessie thuis, terwijl second shooter Suzanne de voorbereidingen bij Roy vastlegde. Het was vroeg én winter, dus de flitsers kwamen tevoorschijn. Houd ik wel van, want de foto’s worden dan super sfeervol! Toen Roy zijn bruid kwam ophalen, waren er aardig wat tranen te zien bij Roy, perfect.

Trouwfoto’s in het centrum van Dordrecht

Van Papendrecht reden we door naar Dordrecht, één van mijn favoriete locaties voor de trouwfoto’s. De afwisseling, fotogenieke steegjes en kleuren zijn daar echt fantastisch. We hielden het een heel uur droog, waardoor we genoeg foto’s konden maken. En stiekem vind ik die ene foto onder de paraplu ook gewoon heel erg leuk. Hoort erbij wanneer je trouwt in februari.

Winterbruiloft bij Restaurant de Viersprong

Na de reportage reden we door naar De Viersprong. Een bar/restaurant in ’s Gravenzande die ik zeker aanraad wanneer je in de herfst/winter trouwt. De sfeer en verlichting past perfect bij een intieme binnenbruiloft. De ceremoniemeesters hadden de trouwzaal nog extra aangekleed met kaarsen en bloemen voor het prachtige totaalplaatje. Sfeervolle flitsers erbij en alles kwam tot leven. Het was zo bijzonder!

Receptie & knallend trouwfeest

Het was het eerste feest voor heel veel mensen sinds de start van corona. Eigenlijk stond iedereen na de ceremonie al te trappelen om te gaan dansen. Maar eerst nog taart, toast en diner. Alles liep heerlijk op het gemak, geen haast. Doordat alles op 1 plek was, was er totaal geen stress. En toen we na het eten de dansvloer op mochten barstte het feest los. Dit was wáánzinnig! Ik heb keihard mee staan zingen (lees: schreeuwen) en dansen terwijl ik de gaafste foto’s maakte. Toen Jessie aan het einde haar boeket nog wilde gooien, kon ik ook nog foto’s maken van een mislukte poging. Die zijn vaak leuker dan wanneer iemand hem daadwerkelijk vangt. Want ja, het gaat aardig vaak fout.

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!