fbpx
Trouwen bij Green Village Nieuwegein - Angela de Baat Fotografie

Zomerbruiloft bij Green Village Nieuwegein

Kim (her)kende ik nog van de middelbare school, waar ze een klas boven me zat. Toen ze me een berichtje stuurde of ik haar bruiloft op 22 juli wilde vastleggen, kon ik natuurlijk geen nee zeggen. Superleuk om op deze manier weer in contact te komen!

Ze trouwden bij Green Village in Nieuwegein, maar daarvoor maakten ze zich eerst klaar in Hardinxveld-Giessendam. Teun in hun eigen huis, Kim bij haar ouders thuis. Het was een heerlijke ochtend; bewolkt, maar wel warm. Precies hoe een fotograaf het het liefste ziet. Bewolking kun je zien als een grote softbox, waardoor ik niet echt op schaduwen en overbelichting hoef te letten. Heerlijk.

Trouwfoto’s bij Fort Vuren

Teun kwam Kim ophalen in zijn enorme trouwauto. Wát een ding! Ik ben altijd erg gecharmeerd van oude kevers, maar dan overtreffen dit soort wagens toch echt. Alle gasten hadden zich al rond het huis van Kim verzameld om de first look te zien. Mooi moment.

Samen met het bruidspaar, ceremoniemeester en videograaf David de Rijcke reden we naar Fort Vuren voor de trouwfoto’s. Een plek waar ik al vaker was geweest, dus de leuke plekjes kende. We hadden ruim de tijd, dus konden relaxt onze gang gaan. Daarna reden we nog naar Buiten de Waterpoort voor extra foto’s. Ze hadden mooie herinneringen aan dit park, dus wilden hier graag nog wat foto’s maken. Helemaal prima. Hoe meer plekken, hoe afwisselender de reportage!

Lunch en familiefoto’s

Een kennis van Kim haar familie had een fantastische tuin en ze mochten hier lunchen met alle gasten voordat ze naar Green Village stond. Ook stonden hier de “setjes” foto’s gepland met familie en vrienden. Ik kneep hem van tevoren even, want hiervoor heb ik echt ruimte nodig en een achtertuin klonk hier heel groot. Bleek uiteindelijk niks aan de hand, want de achtertuin was een heel park. Wát een fantastisch stuk land hebben deze mensen. Die foto’s waren dus zo gemaakt.

Trouwen bij Green Village

Door naar Green Village in Nieuwegein. Ik was er nog nooit geweest, maar werd positief verrast. Middenin het industrieterrein ligt een groene oase met een hele gave ‘kas’ als binnengedeelte. Zeker met het enorme aantal avondgasten was deze locatie perfect.

Op het grasveld achterin vond de ceremonie plaats. Fantastisch aangekleed en de roze bloemen maakten mijn hart heel blij. De ceremonie was luchtig en met heel veel (slechte) grappen, maar ook met een emotionele touch.

Receptie

Na de taart en champagne, de standaard onderdelen, mocht ik weer wat leuks doen. Eerst wilde Kim haar boeket gooien, en dat had ging opvallend soepel. Gebeurt niet vaak dat hij maar een keer gegooid hoeft te worden. Niet alle bruiden gooien even recht. Daarna kreeg ik nog de uitdaging om de vriendengroep op een leuke manier te fotograferen. Prima, doen we. Ik vroeg naar hun favoriete drankje in de pub en bestelde een malibu-cola en baco. Degene die het laatste bij mij was, mocht een atje doen. Chaos gegarandeerd, zeker toen er nog iemand onderuit ging. Mijn positie is dan toch wel echt het meest vermakelijk!

Het diner was in BBQ-vorm en werd afgesloten met Ben & Jerry’s. Ze hadden nog een knallend avondfeest gepland staan, maar vonden het veiliger als mijn camera hier niet meer bij was. Jammer voor mij, maar erg begrijpelijk. Ik heb in ieder geval genoten van deze dag!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!