fbpx
Zomerse bruiloft bij De Hazelhof in Rijsbergen - Angela de Baat Fotografie

Zomerse bruiloft bij De Hazelhof in Rijsbergen

Mijn favoriete locatie van alle bruiloften in 2021 is toch echt wel De Hazelhof in Rijsbergen geweest. Op 10 juli trouwden Alex & Onje op deze fantastische plek en ik heb van elk moment genoten. Het is een doolhof van heggen, hoekjes, bloemperken en bomenlanen met een superfijne sfeer. Op sommige momenten waande je je in een tuin van een oude Italiaanse keizer, fantastisch. Geniet daarom even met me mee bij de foto’s van deze blog!

Ik was vanaf het begin aanwezig op De Hazelhof. De zus van Alex legde de getting ready van Onje vast en Alex had er geen behoefte aan. Helemaal prima natuurlijk. Jullie dag, jullie fotografie. Daarom startte ik die dag met de first look, middenin de tuinen. Het zonnetje probeerde zacht door te komen, waardoor de kleuren van de bloemen nog beter uit kwamen. Zó mooi!

Trouwreportage bij De Hazelhof

Vanuit de first look gingen we direct door met de trouwreportage. De gasten werden pas over ruim een uur verwacht, dus we hadden alle tijd om de locatie te verkennen en rustig een groot aantal foto’s te nemen. Hier werd ik erg gelukkig van, want ik wilde zoveel mogelijk gebruik maken van de diversiteit van de locatie. Gelukkig hadden Alex & Onje hetzelfde idee, want we gingen lekker los!

Ceremonie tussen de bomen

De ceremonie vond plaats op het veld tussen een groot aantal bomen met lage begroeiing. Perfect voor de intieme sfeer die Alex & Onje zo graag wilden. De setting was prachtig en matchte perfect bij de kleding van het bruidspaar. Bij het oplopen zong de zus van Onje een prachtig nummer met haar broer op de gitaar. Hier kreeg ik zelfs een brok van in mijn keel, zo mooi! De babs deed het super leuk en de eigen geloften maakten het extra persoonlijk.

Receptie en diner in sfeervolle tent

Na de ceremonie werd er uiteraard getoast op het open veld bij de locatie. Er waren verschillende ‘hoekjes’ gemaakt, zodat mensen makkelijk konden wisselen van gesprekspartner. Ook hier was de aankleding weer fantastisch kleurrijk. Pas aan het einde van de middag, toen we aan tafel moesten, begon het te regenen. Toptiming! En juist onder de tent gaf de hoosbui extra gezelligheid, zeker toen de lampjes en kaarsen aan gingen. Het diner werd afgesloten met een taartentafel als toetje. Blijer kun je mij niet maken, dit soort foto’s zijn toch prachtig?!

Silent disco tijdens trouwfeest

Door alle maatregelen snakte iedereen (ik ook) naar een goed feestje. En daar had het bruidspaar goed voor gezorgd! Vanuit de openingsdans gingen we direct door met een silent disco. Ik had dit nog nooit meegemaakt op een bruiloft en vind het eigenlijk een topidee. Als je even een gesprek wilt voeren met iemand, zet je gewoon even je koptelefoon af. Dan kun je gezellig praten zonder dat je de sfeer van de dansvloer hoeft te verlaten. Ik heb dit op mijn lijstje gezet voor mijn eigen bruiloft ;). Aan het einde van de avond nam het bruidspaar afscheid met een sterretjes-exit. Houd ik van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!