fbpx
Zonnige bruiloft bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan - Angela de Baat Fotografie

Zonnige bruiloft bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Op de heetste dag van 2019 trouwden Marco & Amanda in Gorinchem. We verzamelden bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan waar het bruidspaar op een scooter, weer eens wat anders! De ceremonie ging direct van start op de prachtige binnenplaats van de Hipper. Door de zon, de kleurrijke bloemen en heerlijke sfeer was het een heel speciale ceremonie. De zoons van Marco mochten ook getuigen met een kindertrouwakte. Een bijzonder moment vol emotie.

Trouwfoto’s in hartje Gorinchem

Na de ceremonie zochten we verkoeling in de schaduw van de bomen en parasols waar de binnentuin van de Hipper en Kolfbaan vol mee staat. Hier stond een tafel met een prachtige taart en cupcakes op ons te wachten. Met een feestelijke mocktail werd geproost en gefeliciteerd. Hierna stapten we de auto in om een rondje te rijden door hartje Gorinchem voor de trouwreportage. Door de felle zon en het tijdstip van 15:00 moesten we in de schaduw fotograferen, maar dat werkte prima. Groen wordt altijd extra groen in de felle zon en dat maakt mij heel blij!

Receptie en trouwfeest bij Partycentrum Hipper & Kolfbaan

Bij terugkomst was het tijd voor de receptie en een overheerlijk diner in de vorm van barbecue. Als toetje stond er een ijscokar die bij iedereen goed in de smaak viel. Binnen werd ondertussen omgebouwd voor het trouwfeest met dj. Marco heeft totaal geen gevoel voor ritme en twee linkervoeten, dus de eerste dans zou een fiasco worden. Met wat begeleiding in de vorm van voetstapjes op de grond ging het zowaar nog redelijk goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!