fbpx
Muzikale bruiloft bij Het Houtse Meer - Angela de Baat Fotografie

Muzikale bruiloft bij Het Houtse Meer

Op 11 augustus trouwden Johan & Berna bij Het Houtse Meer, een bruiloft vol liefde en hun liefde voor muziek. Ze deden dingen anders en dat was juist zo speciaal. Ik begon de dag direct op de locatie, van het klaarmaken hoefden ze geen foto’s. Prima natuurlijk! Ik was al meerdere keren bij Het Houtse Meer geweest, zoals met de bruiloft van Jordy & Miriam. Het was er nog net zo mooi!

Johan begroette de gasten en deelde corsages uit. Na ongeveer een half uurtje werd iedereen verzocht naar de achterste tent te gaan voor de ceremonie. Deze plek zit heerlijk geïsoleerd, waardoor de geluiden van het restaurant hier niet te horen zijn. Zo voelt het een stuk intiemer. Het uitzicht op het meer is natuurlijk fantastisch!

Trouwceremonie aan het water

Berna liep op met haar vader en twee bruidsmeisjes; hun eigen dochter en een nichtje. Ze deden het zo goed! Berna kende de babs al van vroeger, dus dat was superleuk. Zo kon ze net iets specifiekere verhalen vertellen dat het normale, oppervlakkige praatje. Johan & Berna wilden iets persoonlijks in de ceremonie verwerken, maar geen echte geloften. In plaats daarvan hadden ze beiden een lied gekozen die hun liefde voor de ander beschreef. Zo bijzonder! Ze vertelden een klein beetje erover, maar over het algemeen sprak de tekst van het lied voor zich.

Na het ja-woord bracht hun dochter de ringen en zij kreeg een ketting zodat ze echt onderdeel was van de trouwerij. Mooi! Ten slotte gaf Berna’s vader nog een emotionele speech om het af te ronden.

Muzikale bruiloft bij Het Houtse Meer

Na de ceremonie verplaatsten we ons weer naar de tweede tent waar de borrel werd gehouden. Het bruidspaar had geen zin in een hele fotoshoot, dus ik maakte in 10 minuten wat familiefoto’s en een paar van hun samen. Daarna konden ze weer lekker terug naar de borrel.

Toen het tijd was voor het diner (ook met prachtig uitzicht op het meer) kwam de muziek weer terug. Meerdere gasten hadden een stuk voorbereid dat ze live speelden. De ene ontroerend, de ander zorgde voor een glimlach. Maar allemaal even mooi. Dat het door gasten werd opgevoerd maakte het nog specialer. Beter entertainment kan eigenlijk niet.

Ga je ook trouwen bij Het Houtse Meer? Ik ben er nu al 4 keer geweest en ga graag weer eens terug. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!