fbpx
Trouwfeest bij Mazzeltov! in Roosendaal - Angela de Baat Fotografie

Trouwfeest bij Mazzeltov! in Roosendaal

3 juni 2023 was een heerlijke, zonovergoten zaterdag waarop Randy & Lisa trouwden. De dag werd gevierd met een ceremonie en receptie bij De Hazelhof en knallend afgesloten bij Mazzeltov! Het was zo’n mooie dag!

Getting ready & first look

Lisa maakte zich klaar in eigen huis in Rucphen, terwijl Randy een paar honderd meter verderop bij zijn ouders was. Ik kon daarom gemakkelijk tussen de twee heen en weer rijden, zodat ze van beiden klaarmaak-foto’s hebben.

Toen Randy aankwam om Lisa op te halen, zag ik geen boeket. “Euhm, Randy? Heb jij geen bloemen nodig?” OEPS. Broer reed nog even op illegaal tempo terug naar huis, waar het boeket nog in het water stond. Gelukkig was alles ruim gepland, dus geen stress. Ik vond het wel een komisch moment!

Trouwfoto’s bij De Hazelhof in Rijsbergen

Toen het bruidspaar vertelde dat hun trouwfoto’s, ceremonie en receptie plaatsvond bij De Hazelhof, werd ik gelijk enthousiast. Met haar prachtige groene en afwisselende tuin is het één van mijn favoriete trouwlocaties. Ik was er al eens voor de bruiloft van Alex & Onje en het was nog net zo mooi als toen. Er zijn veel verborgen plekjes, waardoor we lekker een uur hebben kunnen fotograferen. Een stilte voor de storm.

Trouwen bij De Hazelhof

Terwijl Randy & Lisa zich terug trokken bij de pipowagen, druppelden de gasten langzaam binnen. Toen het tijd was voor de ceremonie, verplaatste iedereen zich naar het veld tussen de bomen. De zon scheen prachtig door het bladerdak, waardoor het een bijna fantasy-achtig sfeertje kreeg.

Vandaag was Esther de babs en ze werd begeleid door live muziek van vrienden. Toen ook hun hondje nog de ringen kwam brengen, was het helemaal compleet. Zo lief!

Receptie & diner

Na de ceremonie stond de taartentafel al op ons te wachten. De receptie verliep heel relaxt. Er waren meerdere zitplekken en rustige achtergrondmuziek, dus iedereen kon lekker met elkaar kletsen. Tussendoor maakten we nog wat foto’s met familie en vrienden tussen de bomen.

Daarna was het tijd voor het diner in de serre. De vorige bruiloft was onder een stretchtent, dus deze opstelling had ik nog niet gezien. En wát was dit prachtig. Het licht scheen prachtig door het dak en de groene planten maakten het magisch. Echt een aanrader!

Een knallend trouwfeest bij Mazzeltov! in Roosendaal

Na het diner werden nog laatste makeup-touchups gedaan en toen reden we allemaal naar Roosendaal. Bij de Hazelhof mag je namelijk maar tot 11:00 muziek draaien en dat vond het bruidspaar toch echt te kort. Hun trouwfeest vond daarom plaats bij Mazzeltov!, een super gezellig restaurant en zalencentrum met heerlijk ibiza-sfeertje. De avond werd een topfeest waar veel werd gedronken én gedanst. Op een gegeven moment werd mijn flitserstatief nog gebruikt als danspaal, multifunctioneel!

Om 00:30 was het feest afgelopen en werd het bruidspaar uitgezwaaid met een sterretjeshaag. Ik ben gek op deze foto’s, maar voor mij is het altijd een klein beetje stressen. Probeer maar eens 100 man te laten luisteren als ze dronken zijn. Maar het is weer gelukt! En de foto’s zijn fantastisch.

Gaan jullie ook trouwen bij De Hazelhof of een feest geven bij Mazzeltov? Ik leg het graag voor je vast!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!