fbpx
Het prachtige Tielens & Tielens in Hoeven - Angela de Baat Fotografie

Het prachtige Tielens & Tielens in Hoeven

Mijn favoriete trouwlocaties zijn vol met groen. Bijvoorbeeld De Hazelhof of de Botanische Tuinen in Utrecht. Vanaf 2 juli is er weer een nieuwe bijgekomen; Tielens & Tielens in Hoeven! Chris & Merel trouwden hier en ik keek mijn ogen uit, wát een gave plek!

De dag begon in Oud Gastel, waar Merel zich klaarmaakte met haar familie. Ze is opgeleid tot make-up artist, dus kon zelf haar eigen haar en make-up doen. Best handig! Moeders moest alleen even helpen met de blaadjes in haar kapsel, maar verder was ze snel klaar. Nadat ze de jurk aan had gedaan deed ze een schattige first look met haar vader. Zo’n mooi moment!

Trouwceremonie bij Tielens & Tielens

Door naar Hoeven! Chris stond hier al klaar om alle gasten te ontvangen. Ze zouden elkaar pas zien bij het altaar, dus Merel bleef nog even achter. Toen de gastvrouw mij door de tuin heen leidde naar de ceremonieplek, kreeg ik al een enorme grijns op mijn gezicht. Deze plek was magisch. Elke hoek was anders en zag er fantastisch uit. Mijn fotografenhart maakte een sprongetje.

De ceremonie was verder ook fijn. Buiten, met een subtiel zonnetje. Geloften, oma die er door de stichting Ambulance Wens er alsnog bij kon zijn. Een paar tranen werden zeker gelaten. En dat het stel zo ontzettend knap was, hielp natuurlijk ook goed mee met de foto’s 😉

Receptie en trouwfoto’s in de tuinen

Na de ceremonie verplaatsten we naar een naastgelegen plekje in de tuin. Hier stond de toast al klaar. Na een paar felicitaties en hapjes stond ik te trappelen om de reportage te gaan schieten. En mijn verwachtingen werden waargemaakt. Wat zijn de foto’s ontzettend gaaf geworden. Vol met kleur, natuurlijk licht en veel beweging. Precies zoals ik ze het liefste maak.

Receptie en diner in de kassen

Toen we terugkwamen stonden de groepsfoto’s op de planning. Niet mijn favoriete onderdeel van de dag, maar met deze locatie waren ze een stuk minder erg. Toen we het lijstje hadden afgewerkt kwam de zon nog extra door. Papa speechte en daarna liepen we door naar de kas, waar een aantal grote tafels stonden opgesteld voor het diner. De sfeer was heerlijk ontspannen en precies zoals paste bij het bruidspaar. Ik maakte nog een paar foto’s en ging toen voldaan naar huis.

Zoek je nog een ontspannen, groene locatie? Dan raad ik Tielens & Tielens zeker aan!

Laatste bruiloften

Leg jouw datum vast

Wil je mij als fotografe voor jullie bruiloft?

× Stuur me een berichtje via WhatsApp!